برای خدا کار کنیم

آنچه به ذهنم برسد که رسالتی در آن نهفته است خواهم نوشت :سیاسی ,اقتصادی ,اجتماعی و...

برای خدا کار کنیم

آنچه به ذهنم برسد که رسالتی در آن نهفته است خواهم نوشت :سیاسی ,اقتصادی ,اجتماعی و...

آیت الله نوری همدانی: حوزه علمیه باید حافظ نظام اسلامی باشد

آیت الله نوری همدانی: حوزه علمیه باید حافظ نظام اسلامی باشد

ایرنا/ آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید گفت: یک وظیفه حوزوی ما حمایت از نظام می باشد چون نظام اسلامی است ما باید به عنوان وظیفه اجتماعی حافظ و نگهبان آن باشیم .
به گزارش ایرنا، وی عصر یکشنبه در چهارمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با عنوان امام خمینی (ره) و رسالت اساتید در حوزه دین و بین الملل در سالن اجتماعات مدرسه علمیه دارالشفای قم، اظهار کرد: الان وظیفه داریم برای حفظ این نظام و تبیین آن در مقابل دشمن که سعی می کند با داعش و بوکوحرام اسلام هراسی ایجاد کند؛ سعی کنیم اسلام وانقلاب و ستون فقرات و ارکان این انقلاب را به دنیا معرفی نماییم.  وی با اشاره مسوولیت افراد در جامعه اظهار کرد: مسوولیت های انسانی با چند موضوع از جمله زمان، شغل و جایگاه انسان در اجتماع مرتبط می باشند و هر چه جایگاه افراد و شغلشان در جامعه بالاتر باشد مسوولیتشان مهمتر است.
وی با بیان اینکه افراد روحانی نیز یک مسوولیت اجتماعی و یک مسوولیت حوزوی دارند، گفت: مسوولیت حوزوی همان مدیریت حوزه و درس ها و به ویژه مسوولیت تربیت فقیه است چرا که فقیه یک جایگاه خاصی در اسلام و اجتماع دارد و دژهای اسلام فقها می باشند.
آیت الله نوری همدانی بر اهمیت تربیت فقیه تاکید کرد و گفت: فقیه در جامعه می تواند اثرگذار باشد و روایات بسیاری در دعوت به شناختن کامل دین داریم و شناساندن آن در همه ابعاد به مردم وظیفه بسیار مهمی است.
وی تصریح کرد: توجه به علم فقه بسیار مهم است و مسوولیت حوزه توجه به آن و تربیت فقهای عظام است و نیزاستادان در کنار انتقال مطالب علمی و فقهی باید اخلاق را هم به شاگردان خود منتقل کنند و رفتار و گفتار استادان برای شاگردان درس است و به مساله تزکیه و اخلاق باید توجه زیادی بشود.
این مرجع تقلید، با بیان اینکه رشته ما رشته ای خاص است و ارتباط به معنویات دارد، خاطرنشان کرد: از اینرو نباید فقط به مطالب علمی اکتفا شود باید به مسائل اخلاقی و تهذیب نیز توجه شود.
وی ورود دین به عرصه زندگی مردم ایران و مستضعفان دنیا را به واسطه انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) برشمرد و بیان کرد: این انقلاب توانست اسلام ناب را به عرصه زندگی بیاورد و تحولی در کل جهان ایجاد کند و روز به روز بیدارگری و هوشیاری را در دنیا ایجاد نماید .
آیت الله نوری همدانی در بخش دیگر سخنان خود به شاخص های اسلام انقلابی و محکمات انقلاب پرداخت و گفت: این انقلاب دینی و مذهبی و مردمی است چرا که تمام مسائل اسلامی در آن ملموس می باشد و این انقلاب بر اساس خواست، استقبال و علاقه مردم صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه مردم ولایتمدار برای این انقلاب شهید داده اند، گفت: مردم ولایتمدار همان محبت را به رهبری دارند و اگر ایشان اشاره کنند میلیون ها انسان به استقبال شهادت می روند؛ ولایت فقیه قلب تپنده این نظام است و در راس آن یک فقیه قرار دارد.
وی قدرت جهادی، ظلم ستیزی، استکبار ستیزی، عزت طلبی، عزت خواهی، صهیونیست ستیزی و توام بودن دین با سیاست را از دیگر ویژگی های انقلاب اسلامی ایران برشمرد و گفت: از نظر امام خمینی (ره) مساله فلسطین مساله محوری جهان اسلام است و متاسفانه امروز مسجد القصی و کعبه، دو مرکز مهم اسلامی در دست صهیونیست ها و آل سعود است.
آیت الله نوری همدانی، همچنین به نقش علما اشاره کرد و گفت: علما همیشه باید در صحنه انقلاب اسلامی حضور داشته باشند و باید مرزهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را کامل بشناسند و جلوی نفوذ دشمن را از هرکدام از این مرزها بگیرند.
وی با بیان اینکه امام راحل (ره) به محرومان و از بین بردن فقر توجه داشتند، گفت: مسوولان زندگی ساده داشته باشند و با فقرا کریمانه و متواضعانه برخورد کنند و ما طلبه ها هم باید تلاش کنیم که مانند مردم عادی زندگی بسیار ساده ای داشته باشیم و یکی از شاخص های این انقلاب توجه به محرومان و مستضعفان جامعه است و اینها ولی نعمت ماهستند و باید تمام سیاست ها و مدیریت ها توام با تقوا باشد.
این اجلاسیه با حضور آیت الله محمد یزدی رییس مجلس خبرگان رهبری و رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه کشور، آیت الله مرتضی مقتدایی دبیر شورای عالی حوزه های علمیه کشور، اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه و استادان برجسته حوزه علمیه برگزار شد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.